Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 maart 2015

Apple Special Event 9 maart: de opbouw is begonnen

Over een week is het zover. Op maandag 9 maart betreedt Tim Cook het podium van het Yerba Buena Center in San Francisco voor het Spring Forward Event. Daar horen we onge­twijfeld meer over de Apple Watch. Er lijkt ook weer een grote demo-ruimte te komen.

Lezers van 9to5Mac maakten foto’s van de opbouw. Net als bij de introductie van de Apple Watch in september wordt een extra, wit gebouw opgezet. Bij vorige events gebruikte Apple overigens andere zalen in het Yerba Buena Center voor demo’s. Zou het toch een Beats VIP-party worden?

Tijdens het vorige evenement mochten journalisten de Apple Watch uitgebreid bekijken, maar nog niet gebruiken. Het horloge speelde slechts een demo af en alle andere functies waren uitgeschakeld. Waarschijnlijk wordt dat op 9 maart anders. De Apple Watch is vanaf april te koop en nu zo goed als af.

Naast de Apple Watch horen we tijdens het evenement mogelijk ook meer over de geruchtmakende 12-inch MacBook Air. Op gebied van software kan Apple uitgebreider ingaan op de Foto’s-app voor OS X en de opvolger van Beats Music die naar verluidt het traditionele iTunes en streaming Beats Music gaat combineren.

OMT zit niet bij Apple in de witte tent, maar in eigen studio. We doen live verslag met een uitgebreide voor- en nabeschouwing in een extra OMT LIVE. Geen zin om te kijken? Lezen kan natuurlijk ook. De redactie blogt live.

Reageer op artikel:
Apple Special Event 9 maart: de opbouw is begonnen
Sluiten