Apple Event: Yerba Buena Center is klaar

2 reacties

Over een paar dagen weten we alles over de Apple Watch en zien we waarschijnlijk zelfs nieuwe MacBooks tijdens het Apple Event van 9 maart. Ondertussen zijn de voorbereidingen in en rondom het Yerba Buena Center in San Francisco in volle gang.

Eerder werd al een grote witte demoruimte achter het gebouw opgebouwd. Nu is Apple ook begonnen met het ophangen van banners aan de voorkant van het gebouw. Op Twitter verschenen een aantal foto’s van de banners met de bekende blaadjes die ook op de uitnodigingen stonden.
yb-2015-03


Het Apple-evenement heeft de naam Spring Forward gekregen, dat is een verwijzing naar de zomertijd die in de VS op 8 maart ingaat. Tijd is weer te koppelen aan de Apple Watch, de hoofdact van de avond.

Start om 18:00 in plaats van 19:00 uur

In de VS gaat de zomertijd op 8 maart in, maar in Nederland zetten we de klok pas op 29 maart een uur vooruit. Hierdoor lopen we tijdelijk uit de pas en begint het evenement al om 18:00 uur Nederlandse tijd. OMT zendt vanaf 17:30 een extra OMT LIVE voorbeschouwing uit. Bord op schoot!

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    jasper050

    Het agenda item die je kon downloaden vanaf de Apple site gaf in mijn agenda 18.00 uur aan, vond het al vreemd dat overal 19.00 stond.

  • Profielfoto
    the-eclipse

    Beter zo dan andersom…