Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 24 maart 2015

Adappt: gebruik alle horlogebandjes met een Apple Watch

Met de Apple Watch in aantocht, zijn ook accessoiremakers bezig met docks, oplaad­stands en bandjes voor Apple’s slimme horloge. Een van de misschien wel meest praktische accessoires wordt gemaakt door vier Italiaanse studenten.

Op crowdfundingsite Indiegogo is Adappt verschenen, een adapter die je standaard horlogebandjes met de Apple Watch laat gebruiken. Volgens de initiatiefnemers gemaakt om je meer keuze te geven dan de 7 bandjes die Apple levert. Zo wordt de Watch pas echt persoonlijk.

Adappt is net als de Apple Watch verkrijgbaar in vier edities. Zo kleurt de adapter altijd bij het horloge. Er is een plastic variant beschikbaar voor 9 dollar, een aluminium Adappt voor 29 dollar, een stalen variant voor 39 dollar en voor de gouden adapter moet 250 dollar betaald worden.

De bandjes zijn vanaf juni leverbaar, maar kunnen nu alvast via Indiegogo besteld worden. Het project moet $ 50.000 ophalen om in productie te gaan. Op moment van schrijven is met nog 32 dagen te gaan $ 12.000 opgehaald.

https://www.youtube.com/watch?v=IQdvJSnfBlU

Reageer op artikel:
Adappt: gebruik alle horlogebandjes met een Apple Watch
Sluiten