Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 februari 2015

Workshops gameontwikkeling en iPhone-fotografie in Apple Store

Bij de Apple Store denk je waarschijnlijk vooral aan het kopen van producten en service bij de genius bar. Er worden ook regelmatig workshops en presentaties gegeven. Apple draait zelf een vast programma met workshops met aanvullend presentaties van experts.

Deze maand staan twee workshops in de Apple Store Amsterdam op het programma. Op 21 februari komt een game­ontwikkelaar vertellen over hoe games voor iOS en Mac anno 2015 gemaakt worden. Op 28 februari komt een vakfotograaf tips en tricks over iPhone-fotografie geven.

21 februari: gameontwikkeling met Aryeh Loeb


Aryeh Loeb is producer bij de Nederlandse gamestudio Gamious en vertelt in de Apple Store hoe hij in de game-industrie terecht is gekomen. Dat doet hij aan de hand van games die hij vroeger speelde en de games die hij nu voor iOS ontwikkelt. Ook legt hij uit welke beslissingen Gamious heeft genomen om te blijven doen wat ze het liefst doen: games maken.

28 februari: workshop iPhone-fotografie


Iedereen maakt graag foto’s met zijn iPhone, maar hoe doe je dat nou beter? Janou Zoet, multimedia journalist en zelfbenoemd iPhone-fotografe, gaat er tijdens een worksop iPhone-fotografie uitgebreid op in. Praktische tips van cameragebruik en compositie tot interessante apps.

Reserveren

De workshops vinden plaats in de Apple Store van Amsterdam op de laatste wee zaterdagen van februari. Reserveren kan via de website van Apple. De evenementenkalender bevindt zich in het midden van de pagina. Een Apple ID is nodig om te reserveren. Plaatsen zijn beperkt.

Reageer op artikel:
Workshops gameontwikkeling en iPhone-fotografie in Apple Store
Sluiten