Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 februari 2015

Van Billy tot balletjes met IKEA Emoticons

Als je na een dagje IKEA nog niet genoeg hebt van alle kasten, bedden, tafels en al dat lekkers in het restaurant, is er de nieuwe emoticons-app van IKEA. Volgens het warenhuis gemaakt om op een positieve manier over opruimen te kunnen chatten.

In de IKEA Emoticons-app zitten 100 herkenbare producten en andere aan de blauwe winkels gerelateerde iconen die je in een bericht kunt plakken. De app komt in de vorm van een extra toetsenbord met alle iconen.

Of de app communicatieproblemen tussen partners over rommel echt kan oplossen weten we niet, maar met een zin als “ik hou meer van je dan Zweedse balletjes” scoor je vast pluspunten.

De IKEA Emoticons app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. De iOS-versie werkt als extra toetsenbord, maar na het aantikken van een emoticon moet je deze nog handmatig in een bericht plakken. Een kleine onhandigheid in een verder fabulös idee.

Reageer op artikel:
Van Billy tot balletjes met IKEA Emoticons
Sluiten