Tweetbot voor Mac en iPad nog voor de zomer vernieuwd

Door: Raymon Mens - 1 reactie

Ontwikkelaar Tapbots heeft duidelijkheid gegeven over de toekomst van Tweetbot op de Mac en iPad. De onder veel Apple-gebruikers geliefde Twitter-app kreeg op de iPhone al snel een complete iOS 7 en iOS 8-update, maar de iPad- en Mac-versie bleven achter.

In een blogpost zegt Tapbots nog voor de WWDC in juni nieuwe versies van Tweetbot voor iPad en OS X klaar te willen hebben. Het bedrijfje gaat een aantal van zijn oude apps schrappen om, naar eigen zeggen, meer tijd en liefde in Tweetbot en Calcbot te stoppen.

Tweetbot 2 voor Yosemite wordt een gratis update voor bestaande gebruikers. Daarnaast wordt er gewerkt aan landscape modus voor de iPhone 6 (Plus) en een vernieuwde iPad-versie van Tweetbot voor iOS. De Mac-app laat volgens de ontwikkelaar zo lang op zich wachten omdat het een complete ‘rewrite’ is.

tweetbot-yosemite-16x9
Een eerder gepubliceerde teaser van Tweetbot 2 for Yosemite.

De ontwikkelaar laat verder weten niet verder te werken aan Convertbot, Pastebot en Weightbot. De eerste twee worden definitief uit de app store verwijderd, maar Weightbot blijft om sentimentele redenen als gratis app beschikbaar. Het was de eerste app die Tapbots maakte.
indev-tapbots

Reacties

1 reactie