Space Age landt in de Mac App Store

Door: Raymon Mens - 3 reacties

Hoewel een beetje Mac tegenwoordig zonder moeite mooie 3D-beelden op het scherm tovert, worden games die uit pixel-art bestaan ook altijd hoog gewaardeerd. Space Age is zo’n game die op iOS erg veel indruk maakte en nu ook voor OS X verkrijgbaar is.

In Space Age ben je een jonge soldaat die in 1976 samen met zijn team op de planeet Kepler-16 landt. Je moet die planeet ontdekken en komt ondertussen allerlei maffe verwijzingen naar het heden en verleden tegen. Dat alles met pixel perfecte retro-graphics en passende muziek.

Space Age voor OS X is verkrijgbaar in de Mac App Store voor ā‚¬ 4,99. De iOS-versie kost ā‚¬ 3,99. De Mac- en iOS-game synchroniseren via iCloud zodat makkelijk tussen apparaten geswitcht kan worden. Een aanrader voor wie het weekend wil vullen met een mooi retro-avontuur.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  ricocarlier

  Moest even de eerste zin drie keer lezen voordat ik getoverd had wat er stond. Leuke game;-)

 • Profielfoto
  zergum

  Ja, ik ga zeiken… Jammer dat de eerste zin van het artikel niet klopt.
  Kom op jongens, dit kan echt! En het is zeer zeker niet de eerste keer dat ik dit soort fouten lees.

 • Profielfoto
  Unlock32

  Kom op jongens, dit kan echt!

  Ben je niet wat vergeten?