Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 4 februari 2015

Sonos viert 75 jaar jazz met blauwe PLAY:1 en themastreams

Zeg je jazz, dan zeg je Blue Note Records. Met een limited blauwe uitvoering van de PLAY:1 en een aantal themastreams brengt Sonos een ode aan meer dan 75 jaar jazz bij het label. Heb je niets met Jazz? De blauwe Sonos is ook gewoon een mooi ding.

De speciale PLAY:1 is de eerste limited edition-uitgave van Sonos en is in stijl van het platenlabel volledig blauwgekleurd. Er worden slechts 4100 Blue Note PLAY:1’s gemaakt en voor 250 euro (50 euro extra) via de webshop van Sonos verkocht. De fabrikant verwacht dat ze snel uitverkocht zijn.

De blauwe kleur van de Blue Note PLAY:1 is deels aangebracht door robots, deels door handschilderwerk. De verkoop begint niet meteen, maar geïnteresseerden kunnen zich alvast aanmelden via sonos.com/BlueNote.

Naast de speciale speaker, komt Sonos ook met drie speciale streams en playlists. Deze zijn te vinden in de Sonos-app en via TuneIn Radio. Dit zijn de streams en playlists:

  • Artist Selects: Uitsluitend beschikbaar op Blue Note PLAY:1 met elke maand nieuwe afspeellijsten in authentieke grammofoonplaatstijl.
  • Born in Blue: Legendarische Blue Note-artiesten samen met mensen die fragmenten van die artiesten hebben gebruikt in remixes. Hiermee slaat Sonos de brug tussen moderne muziek en legendarische jazz.
  • Blue Note 101: Luister naar en leer over de evolutie van jazz in de afgelopen 75 jaar; van het begin van Blue Note tot aan de ontwikkeling tot iconisch platenlabel.
Reageer op artikel:
Sonos viert 75 jaar jazz met blauwe PLAY:1 en themastreams
Sluiten