Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 9 februari 2015

Nieuwe iPad-spot tijdens Grammy Awards

Apple heeft tijdens de Grammy Awards een nieuwe campagne gelanceerd die geheel in het teken staat van muziekproductie. Te zien is hoe pop-/danceformatie Elliphant hun nieuwe single All or Nothing met behulp van de iPad maakt. Van de songteksten tot de videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=IkWlxuGxxJg

De gebruikte apps zijn onder andere GarageBand voor het componeren van de muziek, iMPC Pro voor de productie, Serato Remote tijdens het optreden en Manual Camera voor het maken van de videoclip.

Voor de commercial heeft Apple artiesten gezocht die al gebruik maakten van een iPad tijdens het maken van muziek. Producer Will Bensussen, pseudoniem Gaslamp Killer, werkt al sinds het eerste uur met een iPad om tijdens optredens live te remixen.

Een overzicht van alle gebruikte apps is de vinden op de campagnepagina Make Music With iPad.

Reageer op artikel:
Nieuwe iPad-spot tijdens Grammy Awards
Sluiten