Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 februari 2015

Nieuwe Flyover-steden in Apple Maps

Apple heeft zijn kaartendienst vandaag uitgebreid met negen nieuwe steden in Flyover-modus. Dat wil zeggen dat deze nu in 3D vanuit de lucht te bekijken zijn. Het gaat om vijf steden in Europa, twee in de Verenigde Staten en twee Noord-Amerikaanse steden.

Het is nu onder andere mogelijke om Venetië (Italië), Rennes (Frankrijk) en Edinburgh (Schotland) in 3D te bekijken. Rotterdam blijft voorlopig de enige Nederlandse regio met Flyover-mogelijkheden in de kaarten-app.

Dit zijn alle nieuwe steden:

  • Baton Rouge, Louisiana (VS)
  • Boise, Idaho (VS)
  • Edinburgh, Schotland
  • Cáceres, Spanje
  • Guadalajara, Mexico
  • Ponce, Puerto Rico
  • Venetië, Italië
  • Linz, Oostenrijk
  • Rennes, Frankrijk

Flyover is zowel in Apple Maps voor iOS als OS X aanwezig. De meeste steden hebben ook een Flyover-rondleiding waarmee Apple Maps je langs verschillende hoogtepunten in een stad vliegt. Een complete lijst van alle 121 Flyover-steden is op de Apple-website te vinden.

Op moment van schrijven werkt Flyover nog niet bij alle nieuwe steden. Waarschijnlijk worden de nieuwe beelden nog uitgerold.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe Flyover-steden in Apple Maps
Sluiten