Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 6 februari 2015

Nieuwe Fitbits nu in Nederland verkrijgbaar

De in oktober van 2014 aangekondigde nieuwe fitnesstrackers van Fitbit zijn sinds vandaag ook in Nederland te koop. De fabrikant heeft laten weten dat de Fitbit Charge en Fitbit Charge HR per direct verkrijgbaar zijn. De ‘superwatch’ Fitbit Surge komt in april.

De Fitbit Charge en Charge HR volgen de Fitbit Flex op. De Charge meet stappen, afstand, slaap en meer. De Charge HR voegt een hartslagmeter toe. In plaats van LED’s beschikken de polsbandjes nu over een OLED-schermpje waarop de tijd, fitness-data en inkomende oproepen te zien zijn.

De Fitbit Charge heeft een adviesprijs van 111 euro. Voor de Charge HR met ingebouwde hartslagmeter moet 149 euro betaald worden. De wearables zijn verkrijgbaar in twee maten en de kleuren zwarts, grijs, blauw en donkerrood. De accu gaat respectievelijk 7 of 5 dagen mee.

De Fitbit Surge is vanaf april in Nederland verkrijgbaar. De ‘fitness superwatch’ is een combinatie van smartwatch en fitnesstracker. De Surge heeft een touchscreen voor notificaties en bediening van muziek. Daarnaast beschikt het apparaat over GPS en een hartslagmeter. Door 8 ingebouwde sensoren meten meer dan alleen stappen. De accu gaat 7 dagen mee.

De Fitbit Charge was al beperkt verkrijgbaar, de Charge HR zou vandaag bij de favoriete webshop of retailer moeten verschijnen.

Reageer op artikel:
Nieuwe Fitbits nu in Nederland verkrijgbaar
Sluiten