Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 februari 2015

Microsoft trakteert: gratis Office 365 voor studenten en docenten

Microsoft heeft zijn Office 365-aanbod voor studenten uitgebreid. Voorheen was het voor Amerikaanse studenten mogelijk om gratis Office te krijgen, nu voor iedereen. Nouja, als je student of docent bent en je onderwijs­instelling en Microsoft de deal rond hebben.

Microsoft geeft studenten gratis Office 365. Dat bestaat uit de meest recente versie van Office voor Mac of PC, 1TB opslagruimte in OneDrive, premium functies in de Office-apps en toegang tot Office op het web. Via de ‘Eligibility Checker‘ controleer je of je al in aanmerking komt.

Uit een kleine steekproef van OMT blijkt dat studenten en docenten van Hogeschool Inholland in ieder geval al in aanmerking komen.

Normaal kost Office 365 Premium 10 euro per maand of 99 euro per jaar. Het loont dus om even te checken of je al in aanmerking komt voor de studenten-deal. Zo niet: informeer bij de servicedesk van je opleiding wanneer je onderwijsinstelling zich aansluit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsoft trakteert: gratis Office 365 voor studenten en docenten
Sluiten