Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 februari 2015

iTunes 12.1.1 brengt verbeteringen voor Windows-gebruikers

Apple heeft iTunes voor Windows van een kleine update voorzien. iTunes 12.1.1 lost een aantal problemen op, waaronder haperende muziek bij het gebruik van programma’s naast iTunes. De synchronisatie tussen Outlook en iOS-apparaten is ook verbeterd.

Als laatste verbetert de update de compatibiliteit met schermleesprogramma’s voor blinden en slechtzienden. De update is alleen voor Windows-gebruikers en wordt automatisch aangeboden bij het openen van iTunes. Handmatig downloaden is ook mogelijk via iTunes.com.

iTunes 12.1.1 is verkrijgbaar in 32-bits voor Windows XP Service Pack 3 en nieuwer. De 64-bits versie vereist Windows Vista of nieuwer. Er is ongeveer 400MB vrije schijfruimte nodig.

Reageer op artikel:
iTunes 12.1.1 brengt verbeteringen voor Windows-gebruikers
Sluiten