Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 10 februari 2015

iPhone-turbolaadkabel is hit op Indiegogo

Je telefoon twee keer zo snel, maar toch veilig opladen. Het is een belofte die tot de verbeelding van veel iPhone-gebruikers spreekt en precies wat de SONICable zegt te doen. De snelle oplaadkabel gaat als een speer op crowdfundingwebsite Indiegogo

De kabel heeft een schakelaar waarmee je de mogelijkheid tot synchronisatie uitzet en alle beschikbare energie voor het opladen van een iPhone gebruikt kan worden. Hierdoor wordt je telefoon twee keer zo snel geladen.

Naast de turbo charge heeft de SONICable nog een andere vernuftigheid: de USB-aansluiting is omkeerbaar waardoor je ‘m altijd zo in de lader prikt. Er kan gekozen worden uit zes kleuren nylon en de kabel heeft een, naar eigen zeggen, comfortabele lengte.

Opmerkelijk is dat de SONICable door Apple MFI-gecertificeerd is. Dat is een indicatie dat de kabel goed werkt en geen schade toebrengt aan je apparaat. Of dat ook wil zeggen dat de turbostand écht werkt is niet zeker. De kabel wordt in maart geleverd, dan kunnen we ‘m testen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het project heeft momenteel 3000 procent van zijn funding op Indiegogo opgehaald. Het oorspronkelijke doel was 10.000 dollar. De teller staat echter al op 300.000 dollar. De early bird-aanbieding is al uitverkocht, maar voor een prijs van 27 dollar en 6 dollar verzendkosten kan nog een exemplaar gereserveerd worden. Ook in smaakje Micro-USB.

Via: iPhone-ticker

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone-turbolaadkabel is hit op Indiegogo
Sluiten