Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 februari 2015

iPhone 6c: platter, ronder, net zo kleurrijk (concept)

Over de iPhone 6s weten we dankzij wat geruchten al het een en ander, maar zou er ook een nieuwe iPhone 6c komen? Bij 3D Future kunnen ze niet langer wachten en schetsen ons alvast in 3D hoe een mogelijke iPhone 6c eruit kan gaan zien.

De iPhone 5c was een opnieuw in plastic verpakte iPhone 5. Als Apple een iPhone 6c gaat maken, wordt dat kunstje waarschijnlijk opnieuw toegepast. 3D Future heeft een paar leuke details toegevoegd.

Wat opvalt is dat de homeknop een randje heeft gekregen dat de kleur van de achterkant is. Ook steekt de camera net als bij de iPhone 6 iets uit. Een interessante vraag: krijgt een iPhone 6c een scherm van 4,7-inch of zou het een iPhone Mini waar we kort geruchten over hoorden worden?

De iPhone 5c is momenteel de goedkoopst verkrijgbare iPhone, verschillende providers stunten ermee als budget-topper. Aanvankelijk zette Apple het toestel juist als middenklasser in de markt. Ondanks kritische berichten was het Apple’s succesvolste middenklasser ooit.


Zie jij ook een kleurrijke toekomst voor de iPhone 6c?

Via: iCulture

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 6c: platter, ronder, net zo kleurrijk (concept)
Sluiten