Apps en games mogen groter worden

3 reacties

Sinds de lancering van de App Store in 2008 was de maximale grootte voor een app of game 2GB. Op donderdagavond heeft Apple dit verhoogd naar 4GB. Downloads over het mobiele netwerk blijven overigens wel beperkt tot maximaal 100MB per app.

Bij grote games kwam het regelmatig voor dat extra Retina graphics of geluiden na installatie van de app gedownload moesten worden. Nu kunnen deze direct bij de download uit de App Store geleverd worden.

Hoewel de verandering ontwikkelaars meer ruimte geeft, gaan gebruikers van een 8- of 16GB iPhone de beperkte opslagruimte waarschijnlijk extra goed merken met apps en games tot 4GB. De perfecte tijd voor een standaard opslagcapaciteit van 32GB in de volgende generatie iPhone?

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Tijd voor een standaard opslagcapaciteit van 32GB in de iPhone 6s.

  Amen

 • Profielfoto
  wensink

  Haha dan kun je niet eens 2 games op je 8GB 5c

 • Profielfoto
  floris4970

  Ik krijg die melding wel altijd dat ik niet meer dan 100MB kan downloaden over 4g maar laatst ging het met 800MB toch prima..