‘iOS 8.2 nog voor Apple-event beschikbaar’

7 reacties

Verwacht wordt dat Apple tijdens het Special Event van 9 maart alle details over de Apple Watch uit de doeken zal doen. Daarbij hoort ook een nieuwe iOS-versie: iOS 8.2. Volgens bronnen het redelijk betrouwbare BGR komt iOS 8.2 echter al volgende week.

De site zegt van bronnen binnen Apple vernomen te hebben dat iOS 8.2, met ondersteuning voor de Apple Watch, waarschijnlijk volgende week maandag uitkomt. iOS 8.3, met Nederlandse Siri en nieuwe Emoji, zou nog wel twee betaversies krijgen.

iOS 8.2 bevat de Apple Watch beheer-app waarmee allerlei instellingen van de toekomstige Apple Watch aan te passen zijn. Mogelijk kunnen we al voordat een Apple Watch gekoppeld is een kijkje nemen in de app. Eerder werden al screenshots gelekt, deze zijn in dit artikel te bekijken.
watch-app-fitness

Siri in het Nederlands en iOS 8.3

Over iOS 8.3 meldt BGR dat er nog twee betaversie op de planning staan. Waarschijnlijk wordt de laatste beta van iOS 8.3 een nieuwe publieke beta die over een maand door 100.000 consumenten getest kan worden.

De meest gewilde functie in iOS 8.3 is waarschijnlijk Siri in het Nederlands. Apple verraste ons afgelopen maandag door een Nederlands sprekende Siri aan iOS 8.3 beta 2 toe te voegen.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  RoyB

  Zijn er in 8.2 nog extra nieuwe functie’s bij gekomen op de Apple Watch ondersteuning na ?

 • Profielfoto
  Raymon Mens
 • Profielfoto
  RoyB

  Oke bedankt

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Nou, dan is eindelijk de kogel door de kerk. En de azijnpissers zijn ook weer uitgeblust.

 • Profielfoto
  Di May

  … zijn ook weer uitgeblust.

  U bedoelt uiteraard uitgepist …

 • Profielfoto
  pruus

  Waarom knikkeren ze niet gelijk versie 8.3 als update over de lijn? Lijkt mij niet handig om 2 versies te moeten beheren.

 • Profielfoto
  Imade

  Waarom knikkeren ze niet gelijk versie 8.3 als update over de lijn? Lijkt mij niet handig om 2 versies te moeten beheren.

  Je wilt niet weten hoeveel Windows 7 versies er intern bestaan voordat de consument ook maar iets ervan gezien heeft.
  Zelfde manier van werken heeft Apple.
  Daarnaast zijn het aparte teams die aan versie x werken, zo wordt er ook al gewerkt aan iOS9 en eind dit jaar direct aan iOS10.