Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 24 februari 2015

Happy Birthday Steve!

Op 24 februari 1955 werd Steve Jobs geboren. Hij richtte samen met Steve Wozniak het bedrijfje Apple Computer op. Wat begon in een garage groeide uit tot het meest waardevolle bedrijf ter wereld. Steve Jobs overleed in 2011 aan de gevolgen van kanker. Hij zou vandaag 60 jaar geworden zijn.

Steve Jobs was de man van obsessies voor details, van 1000 keer nee voor een keer ja. De man die het het wachten waard vond om het goed te doen en ook de soms beetje gekke zen-hippie die het liefst alleen maar fruit at. Tim Cook stond vandaag stil bij de verjaardag van zijn voorganger.

One More Thing

Het grootste Jobs-moment was ongetwijfeld de presentatie van de iPhone in 2007. Geen Keynote was compleet zonder een ‘One More Thing’. De laatste ‘One More Thing’ van Steve was de introductie van iTunes Match in 2011. Wij zorgen samen met Tim Cook dat ‘One More Thing’ voortleeft.

https://www.youtube.com/watch?v=hyCzbXx9i-M

The Lost Interview

Kijk op de verjaardag van Steve naar dit interview uit 1995. Jobs praat twee jaar voor zijn terugkeer naar Apple openlijk over allerlei zaken. Het interview is afgenomen door Robert Cringley en was bedoeld voor de documentaire ‘Triumph of the Nerds’. Men dacht dat het interview verloren was gegaan, maar het werd enkele jaren gelden op een VHS teruggevonden.

Cheers. Fijne verjaardag Steve!

Reageer op artikel:
Happy Birthday Steve!
Sluiten