DiRT 3 racet Mac App Store binnen

8 reacties

Na een release op PC, PS3 en Xbox 360, is de bekende rally simulator DiRT 3 nu ook voor OS X uitgebracht. Het spel is samen met een flink aantal extra’s en uitbreidingen verpakt in een ‘complete edition’ pakket dat voor € 29,99 verkrijgbaar is in de Mac App Store.

In DiRT 3 neem je deel aan racewedstrijden over de hele wereld en ga je scheuren door Finse bossen, stofhappen op Afrikaanse vlaktes en schuiven rond ijzige berg routes in Colorado. Daarnaast voegt DiRT 3 een Gymkhana-modus toe waarmee je vrij stunt op verschillende banen.

De ‘complete edition’ voegt 18 extra wagens en 12 nieuwe routes op 2 locates door. Noemenswaardig zijn de routes door celebrity-hotspot Monte Carlo en de binnenstad van Tokyo. Een nadeel van de Mac App Store-versie is overigens dat deze geen online multiplayer biedt.
dirt3-screen800x500
DiRT 3 is een grote download van 8,5 GB en neemt eenmaal geïnstalleerd ruim 15 GB ruimte in beslag. Een Mac met processor van 2.0GHz, 4GB geheugen en 256MB grafisch geheugen is vereist. Check in de Mac App Store de verdere systeemeisen.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  hokkie

  Het spel kwam in 2011 op de markt… Binnen racen lijkt mij dan niet helemaal gepast;)

 • Profielfoto
  Teuneu

  Ik snap echt niet dat dit nog gedaan wordt. Wie betaalt er nu 30 euro voor een relatief oud spel? Er zit blijkbaar toch nog een markt in.

 • Profielfoto
  iPredict

  Jammer dat Dirt2 nu weg is wegens verlopen rechten

 • Profielfoto
  Schrijnie

  Wachten op de versie die wel onlline gespeeld kan worden.

  Dirt 2 echt helemaal grijs gespeeld, helaas werkt Gameranger niet meer waardoor je dus niet meer online kunt gaan.

 • Profielfoto
  nebilem

  Ik heb het voor 5 euru gekocht tijdens de steam akties.

 • Profielfoto
  Haze

  Wanneer komt multiplayer uit????

 • Profielfoto
  MacKevin11

  Is dit weer een slechte port of zijn ze opnieuw aan t engineeren geslagen bij Codemasters?

 • Profielfoto
  Schrijnie

  Spel is niet te spelen met een stuur met forcefeedback aan, schijnbaar werkt de Logitech ffb kext niet meer goed in Yosemite. Met Dirt 2 en F1 2012 & 2013 geen probleem.

  Stuur trekt continu naar rechts tenzij ik de ffb uitzet maar dat speelt niet fijn. Hoop dat ze snel een oplossing hiervoor vinden.