Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 februari 2015

DiRT 3 racet Mac App Store binnen

Na een release op PC, PS3 en Xbox 360, is de bekende rally simulator DiRT 3 nu ook voor OS X uitgebracht. Het spel is samen met een flink aantal extra’s en uitbreidingen verpakt in een ‘complete edition’ pakket dat voor € 29,99 verkrijgbaar is in de Mac App Store.

In DiRT 3 neem je deel aan racewedstrijden over de hele wereld en ga je scheuren door Finse bossen, stofhappen op Afrikaanse vlaktes en schuiven rond ijzige berg routes in Colorado. Daarnaast voegt DiRT 3 een Gymkhana-modus toe waarmee je vrij stunt op verschillende banen.

De ‘complete edition’ voegt 18 extra wagens en 12 nieuwe routes op 2 locates door. Noemenswaardig zijn de routes door celebrity-hotspot Monte Carlo en de binnenstad van Tokyo. Een nadeel van de Mac App Store-versie is overigens dat deze geen online multiplayer biedt.

DiRT 3 is een grote download van 8,5 GB en neemt eenmaal geïnstalleerd ruim 15 GB ruimte in beslag. Een Mac met processor van 2.0GHz, 4GB geheugen en 256MB grafisch geheugen is vereist. Check in de Mac App Store de verdere systeemeisen.

Reageer op artikel:
DiRT 3 racet Mac App Store binnen
Sluiten