Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 27 februari 2015

Breaking: Apple Watch event aangekondigd

Maandag 9 Maart is het zover. Dan betreedt Tim Cook het podium van het Yerba Buena Center in San Francisco om de wereld de definitieve Apple Watch te tonen. Voor het evenement met de titel ‘Spring forward’ is het bekende rijtje journalisten uitgenodigd.

De afbeelding bij de uitnodiging verklapt niet veel. Het blaadje van het Apple-logo verloopt radiaal van paars naar geel. De tekst eronder verwijst naast het begin van de lente waarschijnlijk naar de ambitie die Apple met de Apple Watch heeft: een sprong voorwaarts.

De als altijd cryptische afbeelding bij de uitnodiging

Of er naast de Apple Watch ook andere producten of updates worden aangekondigd is nog onduidelijk. Er gaan al langer geruchten over een 12″ MacBook Air, een grotere iPad Pro en de integratie van de Beats muziekservice in iTunes. Het zou echter goed kunnen dat Apple alle aandacht richt op de Apple Watch, hun eerste game changer sinds de iPad uit 2010.

OMT zal uiteraard weer met een voor- en nabeschouwing live verslag doen van het evenement. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur en om 18.00 uur schakelen we over op de livestream van Apple.

Reageer op artikel:
Breaking: Apple Watch event aangekondigd
Sluiten