Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 5 februari 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Apple test eigen TV-streamingdienst’

Tim Cook laat zich in interviews graag ontvallen dat de huidige manier van tv kijken niet meer van deze tijd is. Wat Apple daaraan gaat doen blijft vaag, want op wat nieuwe kanalen op de Apple TV na zien we momenteel weinig ontwikkeling.

Volgens Re/Code is Apple vergevorderd met een nieuwe TV-streamingdienst. Het bedrijf zou geen live TV, maar bundels met programma’s en series aan gaan bieden. Hierdoor zijn kabelbedrijven geen partij en kan direct met makers van content onderhandeld worden.

Een prototype van de dienst zou al getest worden. Het is niet de eerste keer dat we geruchten horen over een TV-dienst van Apple, maar wel voor het eerst dat het niet over live TV gaat en de kabelaars geen partij zijn. Mogelijk liepen onderhandelingen tussen Apple en de kabelbedrijven op niets uit.

Er zijn nog geen details over het aanbod of de prijs bekend. De gesprekken met makers van content zouden nog in een vroeg stadium verkeren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Apple test eigen TV-streamingdienst’
Sluiten