Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 februari 2015

Bekende Apple-commercial ontroert China

Met het Chinese nieuwjaar op komst, pakt Apple groots uit in het Aziatische land. Inmiddels opent iedere week een nieuwe Apple Store en is een speciale commercial voor de Chinese feestdagen gemaakt. Een meisje maakt met haar MacBook een lied voor haar oma. Dat komt ons erg bekend voor…

De Chinese reclame is een remake van de kerstcommercial die Apple afgelopen jaar ook in westerse landen uitgezonden heeft. Prima keuze, want de spot werd eerder omschreven als een emotionele tranentrekker.

In China heeft Apple duidelijk de wind in de zeilen. Het land leverde een belangrijk aandeel in het afgelopen recordkwartaal waarin 46 procent meer iPhones werden verkocht dan vorig jaar. Ook bleek Apple recent het meest begeerde merk in China. Het heeft daarmee modemerken als Louis Vuitton en Chanel van de troon gestoten.

Reageer op artikel:
Bekende Apple-commercial ontroert China
Sluiten