Alles is voortaan gratis in teken-app Paper

6 reacties

De bekende teken-app Paper heeft alle in-app aankopen afgeschaft. Na het installeren van de laatste update kunnen alle pencelen, pennen, potloden, kleuren en ander teken­gereedschap gratis gebruikt worden. Voorheen moest 99 cent per item betaald worden.

Waarschijnlijk gaat het bedrijf zich richten op het verkopen van hardware. Paper verkoopt een drukgevoelige Pencil-stylus als accessoire bij de app. Daarmee kan makkelijker op een iPad-scherm getekend en gegumd worden.

FiftyThree zegt dat Paper nu meer dan 13 miljoen keer gedownload is en daarmee op 5 tot 10 procent van alle iPads geïnstalleerd staan. Er zijn meer dan 150 miljoen pagina’s voorgeschetst.
fiftythree-pencil-gold-2
De stylus van FiftyThree ziet eruit als een timmermanspotlood en wordt door middel van Bluetooth met een iPad verbonden. De stylus is sinds kort verkrijgbaar in de fysieke en Online Apple Store. Vorige week werd nog een gouden variant voor bij de gouden iPad Air 2 uitgebracht.

 • Paper is een gratis download in de App Store (Alleen iPad)

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ik vind het een vervelende app.
  Maar dat ligt aan mij hoor.:)

 • Profielfoto
  iFlorens

  Leuk voor de toekomstige gebruikers, maar nu vind ik het jammer dat ik een paar weken geleden betaald heb.

 • Profielfoto
  sunapple

  Gratis!? Snel ff een iPad kopen dan..

 • Profielfoto
  pruus

  Wellicht kunnen de ‘kopers’ korting krijgen op de andere spullen… Namen zijn bekend….

 • Profielfoto
  Rickje

  De stylus is sinds kort verkrijgbaar in de fysieke en Online Apple Store.

  Misschien de link naar de Oline Apple Store ook laten verwijzen naar die stylus.. dit gaat natuurlijk nergens over. Haal die hele hyperlink dan gewoon weg.

 • Profielfoto
  joram

  Leuke app, en ’t werkt allemaal goed. Maar die pen van ze vond ik véél te dik, met een evenzo veel te dikke punt. Ik kan er niet bij dat FiftyThree serieus vind dat een dergelijke pen de precisie en sterke punten van de iPad i.c.m. Paper naar voren haalt. Jolt e.d. hebben wat dat betreft veel betere “precisie” pennetjes in mijn ogen.