Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 30 januari 2015

Pencil-stylus voor iPad nu ook in goud

Als je schets-app op een gouden iPad werkt, mag een gouden stylus niet ontbreken. Zo onstond de gouden versie van het bekende Pencil-tekenpotlood van FiftyThree dat bij schets-app Paper hoort. De gouden stylus is vandaag door de fabrikant aangekondigd.

De Pencil-stylus is oplaadbaar en wordt via Bluetooth verbonden. De stylus ziet eruit als een timmermans­potlood, dat zorgt voor extra grip en gaat rollen tegen. De gouden variant is voor € 59,95 te bestellen via de website van FiftyThree en binnenkort in de Online Apple Store.

Hoewel Pencil vooral als accessoire voor de Paper by FiftyThree-app is uitgebracht, werkt het ook als gewone stylus voor een iPad. Inmiddels hebben ook Adobe Photoshop Sketch, Adobe Illustrator Draw en Procreate ondersteuning voor het iPad-tekenpotlood.

Naast goud is de stylus al langer verkrijgbaar in walnoothout of grafiet. De laatste variant is 10 euro goedkoper. Creatieve golddiggers hebben dat tientje extra ongetwijfeld over voor een strakke gouden stylus.

Reageer op artikel:
Pencil-stylus voor iPad nu ook in goud
Sluiten