Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 januari 2015

Opnieuw Burberry-topman naar Apple

Nadat Angela Ahrendts modehuis Burberry verliet om zich met de Apple Stores bezig te gaan houden, heeft opnieuw een Burberry-kopstuk de overstap naar Apple gemaakt. Het gaat om Chester Chipperfield die bij het modehuis over online retail ging.

Chipperfield ging in december voor Apple werken, zo is op zijn LinkdedIn-profiel te lezen. Daar staat ook dat hij er aan ‘Special Projects’ werkt. Gezien zijn achtergrond in retail, mode en online gaat Chipperfield zich waarschijnlijk met de Apple Watch en de Online Apple Store bezig houden.

Het is het de derde Burberry-medewerker die naar Apple overstapt. Eerder ging Musa Tariq, die voorheen bij Nike en Burberry aan Social Media-campagnes werkte, ook bij Apple aan de slag. Het is niet onwaarschijnlijk dat Angela Ahrendts haar voormalige collega’s bij Burberry heeft gevraagd te helpen met het de transformatie van de on- en offline Apple Store.

Via: 9to5Mac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Opnieuw Burberry-topman naar Apple
Sluiten