Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 januari 2015

OneDrive for Business komt naar Mac, krijgt integratie met iOS-app

Microsoft heeft belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan OneDrive for Business. De zakelijke clouddienst heeft niet langer een eigen iOS-app nodig, in de vernieuwde OneDrive-app kunnen zowel persoonlijke als zakelijke accounts geopend worden.

Voor gebruikers van OS X is er ook nieuws. OneDrive for Business komt naar de Mac en de eerste preview-versie is al te downloaden. OneDrive wordt hiermee onderdeel van Finder en kan ook offline gebruikt worden. Mac-gebruikers moesten zich voorheen behelpen met een webportal.

In de vernieuwde OneDrive-app voor iOS zijn niet alleen persoonlijke en zakelijke accounts geïntegreerd, de mogelijkheden voor het beheren, backuppen en bekijken van foto’s zijn ook sterk verbeterd.

Reageer op artikel:
OneDrive for Business komt naar Mac, krijgt integratie met iOS-app
Sluiten