OneDrive for Business komt naar Mac, krijgt integratie met iOS-app

2 reacties

Microsoft heeft belangrijke wijzigingen doorgevoerd aan OneDrive for Business. De zakelijke clouddienst heeft niet langer een eigen iOS-app nodig, in de vernieuwde OneDrive-app kunnen zowel persoonlijke als zakelijke accounts geopend worden.

Voor gebruikers van OS X is er ook nieuws. OneDrive for Business komt naar de Mac en de eerste preview-versie is al te downloaden. OneDrive wordt hiermee onderdeel van Finder en kan ook offline gebruikt worden. Mac-gebruikers moesten zich voorheen behelpen met een webportal.
onedrive-business-app-mac

In de vernieuwde OneDrive-app voor iOS zijn niet alleen persoonlijke en zakelijke accounts geïntegreerd, de mogelijkheden voor het beheren, backuppen en bekijken van foto’s zijn ook sterk verbeterd.
onedrive-app-new-jan2k15

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  JBkvns

  Zeker veelbelovend. Ook voor bijvoorbeeld de ZZP-er. Uitrol van 1TB opslag naar onbeperkt is momenteel gaande. Dus voor € 3,80 per maand onbeperkt opslag en gebruik van online Word en Excel en nog wat andere diensten lijkt me een goede deal. Bij Google zit je op 8,- per maand.

  Voor dat geld kan je zelf geen NAS / hosted owncloud draaiend en up to date houden.

  Blijf nog wel de privacy/wie kijkt er mee discussie open…

 • Profielfoto
  JBkvns

  Update: heb de app alweer van m’n iMac gehaald. CPU rees de pan uit en schijf bleef maar druk.

  App eraf en de rust is wedergekeerd.