Office voor iOS toegankelijker door betere integratie VoiceOver

3 reacties

Microsoft heeft Office voor iOS bijgewerkt naar versie 1.5. Word, Excel en PowerPoint voor iPhone en iPad zijn nu makkelijker te gebruiken voor mensen met een visuele beperking. De apps hebben nu betere ondersteuning voor Apple’s VoiceOver.

De VoiceOver-functie spreekt alle op het scherm aanwezige opties uit zodat ook blinden en slechtzienden met de apparaten kunnen werken. Documenten kunnen nu met behulp van VoiceOver zowel gelezen als bewerkt worden.

Voor andere gebruikers heeft Microsoft een klein cadeautje in de update verwerkt. Wie via Word, Excel of PowerPoint voor iOS een Office 365-abonnement aanschaft, krijgt de eerste maand gratis. De apps werken ook zonder Office 365, maar betalende gebruikers krijgen de beschikking over een aantal premium functies.

De nieuwe Office-apps zijn gratis te downloaden in de App Store en vereisen minimaal iOS 7.1

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  ego

  Nu nog Onedrive for business beschikbaar maken voor de mac!!

 • Profielfoto
  frank vh

  Helemaal mee eens!

 • Profielfoto
  mvanalem

  Dicteren werkt bij mij niet goed. Hij zet namelijk achter ieder woord dat ik dicteer vraagtekens??
  Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Misschien iemand een idee wat er fout gaat.