Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 16 januari 2015

Office voor iOS toegankelijker door betere integratie VoiceOver

Microsoft heeft Office voor iOS bijgewerkt naar versie 1.5. Word, Excel en PowerPoint voor iPhone en iPad zijn nu makkelijker te gebruiken voor mensen met een visuele beperking. De apps hebben nu betere ondersteuning voor Apple’s VoiceOver.

De VoiceOver-functie spreekt alle op het scherm aanwezige opties uit zodat ook blinden en slechtzienden met de apparaten kunnen werken. Documenten kunnen nu met behulp van VoiceOver zowel gelezen als bewerkt worden.

Voor andere gebruikers heeft Microsoft een klein cadeautje in de update verwerkt. Wie via Word, Excel of PowerPoint voor iOS een Office 365-abonnement aanschaft, krijgt de eerste maand gratis. De apps werken ook zonder Office 365, maar betalende gebruikers krijgen de beschikking over een aantal premium functies.

De nieuwe Office-apps zijn gratis te downloaden in de App Store en vereisen minimaal iOS 7.1

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Office voor iOS toegankelijker door betere integratie VoiceOver
Sluiten