Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 januari 2015

Magzter komt met All You Can Read-app

Internationale tijdschriftenkiosk Magzter begint met een Netflix voor tijdschriften. Met het nieuwe gold-abonnement kan de hele collectie van Magzter op een iPhone of iPad gelezen worden. Net als Spotify of Netflix kost het abonnement een tientje per maand.

Magzter verschilt met bestaande diensten als eLinea en Blendle door alleen tijdschriften aan te bieden. Het is geen selectie van artikelen, de magazines zijn integraal te lezen. Er zijn meer dan 2000 titels aanwezig in de app, maar het aanbod Nederlandse tijdschriften is nog erg mager.

Naast het gold-abonnement is ook ‘Gold Lite’ beschikbaar voor vijf euro per maand. Dit geeft toegang tot vijf titels uit de collectie van Magzter. De dienst is niet toegespitst op de Nederlandse markt. Zo kan een gold-abonnement alleen met credit card aangeschaft worden. Internatio­nale magazines als Wired, Cosmopolitan, Stuff en Mens’ Health zijn in het engels te lezen.

Magzter-app op de iPad.

De Magzter-app werkt goed en het downloaden van tijdschriften gaat snel. Tijdschriften zijn gesorteerd op verschillende categorieën en op basis van persoonlijke interesses worden ook titels aangeraden. Magzter zegt dit jaar zijn collectie tijdschriften flink uit te breiden. Mogelijk wordt de dienst dan ook voor Nederlanders echt interessant.

Via: The Next Web

Reageer op artikel:
Magzter komt met All You Can Read-app
Sluiten