Licht, Camera, Apple: Opnames nieuwe Steve Jobs-film begonnen

7 reacties

Na eindeloos veel wisselingen in de cast en een overstap van Sony Pictures naar Universal, zijn de opnames van de nieuwe film over het leven van wijlen Steve Jobs nu echt begonnen. De film is biografisch en gebaseerd op het boek van Walter Isaacson.

De garage bij het ouderlijk huis van Steve Jobs in Los Altos wordt in oude staat gebracht en er lopen volop cameramensen door de buurt. Die garage speelde een belangrijke rol bij het ontstaan van Apple. Oprichters Steve Jobs en Steve Wozniak brachten er veel tijd door.

CNET meldt dat de film zich op een select aantal plaatsen in Silicon Valley afspeelt. De hoofdrol wordt gespeeld door Michael Fassbender en Seth Rogen kruipt in de rol van Steve Wozniak. De film is geschreven door Aaron Sorkin en Danny Boyle doet de regie.
apple-garage-jobs-1

Het is nog niet bekend wanneer de biografische Steve Jobs-film in de bioscopen te zien is. Voorlopig is de crew nog bezig met het opnemen van scenes in de bekende garage. Daarvoor zijn oude rekwisieten zoals een bandrecorder, oude radio en chips geplaatst. Alsof het weer 1967 is en de Apple 1 nog uitgevonden moest worden. Meer foto’s:

apple-garage-jobs-2

apple-garage-jobs-3

apple-garage-jobs-4

apple-garage-jobs-5

apple-garage-jobs-6

apple-garage-jobs-7

apple-garage-jobs-8

apple-garage-jobs-9
Foto’s via CNET.