Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 januari 2015
Leestijd: 1 minuut

iTunes krijgt sectie met gratis content

Na het verdwijnen van de gratis single van de week begin dit jaar, bleef er voor de liefhebber van gratis iTunes-downloads niet veel over. Toch is Apple gratis content niet vergeten, vandaag is de nieuwe sectie Free on iTunes geopend. Daar volop gratis muziek en film.

De nieuwe sectie met gratis content is momenteel alleen in de VS beschikbaar. Waarschijnlijk wordt de Nederlandse afdeling nog voorbereid. Het aanbod bestaat momenteel uit gratis singles en TV-series van FOX, Animal Planet en MTV, maar speelfilms of apps zijn niet te vinden.

Vermoedelijk worden per land deals gesloten met makers van content. Het aanbod in de toekomstige Nederlandse Free on iTunes-sectie kan dus afwijken van wat in onderstaand screenshot te zien in.

Aanvankelijk leek Apple alle gratis content in de App Store uit te faseren. Rondom de feestdagen ontbrak de traditionele actie met 12 dagen cadeaus en ook de gratis single van de week moest het veld ruimen. Daar krijgen we een uitgebreide afdeling met content op rekening van het huis voor terug.

Zodra de Nederlandse afdeling met gratis content opent, laten we het weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes krijgt sectie met gratis content
Sluiten