iTunes krijgt sectie met gratis content

4 reacties

Na het verdwijnen van de gratis single van de week begin dit jaar, bleef er voor de liefhebber van gratis iTunes-downloads niet veel over. Toch is Apple gratis content niet vergeten, vandaag is de nieuwe sectie Free on iTunes geopend. Daar volop gratis muziek en film.

De nieuwe sectie met gratis content is momenteel alleen in de VS beschikbaar. Waarschijnlijk wordt de Nederlandse afdeling nog voorbereid. Het aanbod bestaat momenteel uit gratis singles en TV-series van FOX, Animal Planet en MTV, maar speelfilms of apps zijn niet te vinden.

Vermoedelijk worden per land deals gesloten met makers van content. Het aanbod in de toekomstige Nederlandse Free on iTunes-sectie kan dus afwijken van wat in onderstaand screenshot te zien in.
freeonitunes-001
Aanvankelijk leek Apple alle gratis content in de App Store uit te faseren. Rondom de feestdagen ontbrak de traditionele actie met 12 dagen cadeaus en ook de gratis single van de week moest het veld ruimen. Daar krijgen we een uitgebreide afdeling met content op rekening van het huis voor terug.

Zodra de Nederlandse afdeling met gratis content opent, laten we het weten.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Soulshaker

  Eindelijk , want je ziet het wel al op andere plaatsen , zoals soundcloud.

 • Profielfoto
  Targaryen

  Al jaren een onderdeel van last.fm! En ook in de buitenlandse stores zie ik steevast gratis nummers en eBooks.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Wacht even….moet je betalen om films op je ipadphonemacairbook te bekijken?

 • Profielfoto
  Imade

  Wacht even….moet je betalen om films op je ipadphonemacairbook te bekijken?

  Als je het legaal doet wel ja.