Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 januari 2015

iTunes Connect offline na inlog- en beveiligingsproblemen [update: opgelost]

Donderdagavond haalde Apple in allerijl iTunes Connect offline. De dienst waarmee ontwikkelaars apps in de App Store kunnen beheren had last van bugs. Hierdoor kwamen devs na het inloggen niet in hun eigen, maar in een willekeurig ander account terecht.

Op Twitter bevestigden veel ontwikkelaars de problemen die als eerst door MacRumours werden ontdekt. Ontwikkelaar Bay Phillips belandde zelfs spontaan in het iTunes Connect-account van BlackBerry.

Het is ongeveer 30 minuten mogelijk geweest om in andere accounts te kijken. Het was niet mogelijk om aanpassingen te doen, iedere klik gaf een foutmelding. Kort na de melding haalde Apple de dienst offline.

https://twitter.com/bayphillips/status/560836323574288384/

Later donderdagavond is het probleem opgelost. Op de systeemstatus-pagina voor ontwikkelaars is te zien dat er zowel problemen met iTunes Connect als TestFlight waren. De hele situatie heeft ongeveer twee uur geduurd.

Reageer op artikel:
iTunes Connect offline na inlog- en beveiligingsproblemen [update: opgelost]
Sluiten