Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 januari 2015

iTunes 12.1 met berichtencentrum-widget uitgebracht

Apple heeft iTunes 12.1 uitgebracht. De laatste update voor iTunes verbetert de prestaties bij de synchronisatie met een iPhone, iPad of iPod Touch. Er is ook een widget toegevoegd die het direct vanuit het berichtencentrum mogelijk maakt om iTunes te bedienen.

De widget is simpel vormgegeven en stelt je in staat om door een nummer te spoelen en vooruit of terug te bladeren in een playlist. Er is geen albumhoes zichtbaar. Als laatste wordt je bij het openen van iTunes nu eenmalig begroet door een rondleiding langs de verschillende functies van de app.

Je voegt de widget toe door het notificatiecentrum te openen, naar het vandaag-tabblad te klikken en onderaan te kiezen voor ‘1 nieuw’.

De nieuwe iTunes-widget in actie.
Rondleiding door iTunes. Voor het geval je de weg kwijt was in de interface.
Reageer op artikel:
iTunes 12.1 met berichtencentrum-widget uitgebracht
Sluiten