iPad Pro case duikt op bij bekende bron

Als Chinese fabrikanten alvast hoesjes en cases voor een nieuw Apple-product gaan maken, weet je het bijna zeker: Er moet dan wel serieus iets aan zitten te komen. Vandaag verschijnt de eerste foto van wat een case voor een 12-inch iPad Pro moet zijn.

Een foto van de cover werd door de Franse site Nowhereelse gepubliceerd. De cover wijkt behoorlijk af van bestaande cases. Er is ruimte voor stereo-speakers en het oppervlak is groot genoeg voor een 12,2- of 12,9-inch tablet.

De grote iPad is al lange tijd onderdeel van geruchten. De grotere iPad krijgt mogelijk de naam iPad Air Plus en wordt volgens de laatste geruchten tijdens WWDC 2015 gepresenteerd en zou zelfs een optionele stylus krijgen.

Te zien is dat de case zowel aan de boven- als onderkant openingen bevat. Dit strookt met geruchten over speakers aan beide kanten van de tablet. Zo is er altijd stereo-geluid hoorbaar, hoe de tablet ook vastgehouden wordt.

Twee opties: Deze case versterkt eerdere geruchten of de case is ontworpen aan de hand van de al verschenen geruchten.

Via: MacRumours

Reageer op artikel:
iPad Pro case duikt op bij bekende bron
Sluiten