Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 januari 2015

iCloud-fotobibliotheek is terug online

Nadat iCloud-foto’s vorige week zonder enig bericht van de iCloud-webportal verdween, is de fotodienst nu terug online. Apple heeft geen uitleg gegeven over het verdwijnen van iCloud-foto’s of de foutmeldingen die na het openen van de fotodienst verschenen.

Gezien er geen nieuwe functies toegevoegd zijn, ging het waarschijnlijk om een tijdelijke storing. Er zijn geen foto’s verloren gegaan. iCloud-foto’s is onderdeel van iCloud-fotobibliotheek en laat je alle foto’s op alle iOS-apparaten centraal opslaan en bekijken. De dienst is nog in beta-fase.

iCloud-foto’s op iCloud.com is momenteel de enige manier om foto’s van iOS-apparaten die in iCloud-fotobibliotheek staan te bekijken. Apple werkt aan een nieuwe foto’s-app voor OS X die zowel iPhoto als Aperture gaat vervangen, deze wordt later dit jaar verwacht.

Voorproefje van Foto’s-app voor Mac tijdens de aankondiging van OS X Yosemite.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iCloud-fotobibliotheek is terug online
Sluiten