Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 15 januari 2015
Leestijd: 1 minuut

Google Maps-app krijgt weerinfo en restaurantgids

Moet ik een paraplu meenemen tijdens mijn tripje of niet? Google Maps gaat die vraag alvast voor je beantwoorden door het weer op de eindbestemming van je route te tonen. In de vandaag uitgekomen update zijn nog meer nuttige functies toegevoegd.

Naast de weerinformatie is ook een restaurantgids toegevoegd. Het is nu mogelijk om restaurants op basis van keukentype te selecteren. Al kunnen we in Nederland alleen nog filteren op beoordeling. Waarschijnlijk is nog niet alle informatie beschikbaar.

Verder is het in de nieuwe versie van Maps mogelijk om een speld op de kaart te zetten voor zowel het vertrek- als eindpunt. Als laatste is ook de mogelijkheid om ov-informatie direct in je agenda te plaatsen.

Google is druk bezig met het updaten van zijn iOS-apps, zo kreeg de Google Translate-app een update die realtime vertalen met de camera en microfoon vanaf een iPhone mogelijk maakt.

  • Google Maps (iOS Universeel) is een gratis download in de App Store

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Google Maps-app krijgt weerinfo en restaurantgids
Sluiten