Everything is awesome in de LEGO Movie Video Game voor iOS

5 reacties

De LEGO-film kwam in februari van 2014 uit en bijna een jaar later is de officieele game van de film in de App Store verschenen. iPhone- en iPad-gebruikers kunnen de film en dat aanstekelijke liedje herbeleven met meerdere karakters in meer dan 45 levels.

In het spel moet de wereld -net als in de film- gered worden van Lord Business. Die is vastbesloten om de wereld te vernietigen door alles aan elkaar te lijmen. Je kruipt niet alleen in de rol van hoofdrolspeler Emmet, maar ook in de huid van andere ‘master builders’ die samen ten strijde trekken.

In het spel moet je niet alleen bouwen, maar ook rennen, vliegen en ontdekken. Dat doe als hoofdrolspeler Emmet, maar ook als Batman, Superman, de Groene Ninja, Gandalf, Benny en nog veel meer.

In de App Store wordt de game geschikt bevonden van 9 tot en met 11 jaar, maar met de vrolijke en gevarieerde levels zullen ook oudere LEGO-liefhebbers van de game kunnen genieten.

Downloaden en spelen
The LEGO Movie Video Game veriest iOS 7 of nieuwer en een iPhone 4s, iPad 2 of later. Je hebt 2,2 GB ruimte nodig als je via Wi-Fi installeert, maar slechts 1,1 GB als je via iTunes op je computer download en dan synchroniseert.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Tuur Tisseghem

  MFI controller support ???

  Of moeten we een jaar wachten, tot dat dit in een update komt?

 • Profielfoto
  GodzillaNinja

  @Tuur EVERYTHING IS AWESOME!

 • Profielfoto
  Shmoo

  De Marvel Superhelden versie hiervan is echt geweldig.

  Hoeveel in-app aankopen zitten in deze versie? De vorige app heb ik gratis gekocht en toen voor 9,- alle poppetjes gekocht.

 • Profielfoto
  Afroman

  Ik heb de game in Steam gekocht voor de Mac. Maar wat een game. Echt geweldig. En sowieso is de film een 9,8 waard. Echt genius!

 • Profielfoto
  Laiven

  Kan iemand uitleggen waarom sync VS WiFi downloaden 900 mb scheelt?