Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 8 januari 2015

‘Dit jaar geen nieuwe 4-inch iPhone’

Het hart van menig liefhebber van een compact toestel ging sneller kloppen bij het gerucht over een nieuwe 4-inch iPhone Mini in 2015. Volgens het Chinese Feng hebben we echter te vroeg gejuigd. Bronnen van de site doen de geruchten af als ‘een hype’.

Navraag bij Chinese productiepartners leert Feng dat Apple nog geen nieuwe onderdelen voor een nieuwe iPhone met een 4-inch scherm heeft besteld. Eerder werd door Taiwanese bronnen juist gespeculeerd dat dit jaar een nieuwe 4-inch iPhone uit zou komen.

Ondanks de grote populariteit van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, blijven sommige gebruikers de voorkeur geven aan het formaat van de iPhone 5.

Apple zal de iPhone 5s nog enige tijd blijven verkopen als instapmodel, verwacht wordt dat de iPhone 5c na september uitgefaseerd wordt. Hoewel de iPhone 5s een 64-bits processor en Touch ID heeft, mist deze ondersteuning voor nieuwe diensten zoals Apple Pay.

Een nieuwe 4-inch iPhone zou bijvoorbeeld in de vorm van een iPhone 6c kunnen komen. Deze bevat de hardware van de iPhone 6 in een compacter plastic omhulsel. In september weten we het zeker, tot die tijd kunnen liefhebbers van een compact toestel nog even vooruit met de iPhone 5s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Dit jaar geen nieuwe 4-inch iPhone’
Sluiten