De Sims 4 vanaf februari ook op Mac

3 reacties

Volgende maand doen de Sims ook hun intrede op de Mac. Uitgever Electronic Arts laat weten dat de nieuwste versie van het simulatiespel vanaf februari voor OS X beschikbaar is. De Sims 4 werd in september van 2014 al voor windows uitgebracht.

Het spel is voor € 59,99 te koop via Origin. De Deluxe-editie kost 10 euro extra en bevat naast de soundtrack ook enkele minigames die zich prima lenen voor feestjes. Wie de game al via Origin gekocht heeft, krijgt in februari zonder bijbetaling automatisch toegang tot de Mac-versie.

Wie niet kan wachten tot februari kan in de Mac App Store The Sims 2 Super Collection vinden. Dat is een geremasterde versie van The Sims 2 -origineel uit 2004- met daarbij alle uitbreidingspakketten.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  GodzillaNinja

  Sims 3 is zo veel beter! Alleen de graphics zijn wat minder maar dan krijg je wel een betere gameplay.

 • Profielfoto
  Afroman

  Mac App Store? Lang leve Steam! Het platform voor games. Mac App Store is goed voor de rest.

 • Profielfoto
  wwrensink

  Zolang games Origin-exclusive zijn, ga ik ze niet kopen.