Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 januari 2015

Connected vibrators van OhMiBod maken slim gebruik van Apple Watch

Tijdens de Consumer Electronics Show zijn deze week al veel producten aangekondigd. Tussen de smartwatches, home automation en andere gadgets vallen de connected seks­speeltjes van OhMiBod op. Zeker nu ze een link met Apple hebben gemaakt.

De fabrikant kondigde een aantal nieuwe connected seksspeeltjes aan. De nieuwe Bluemotion-lijn laat zich op afstand bedienen en kan dankzij een koppeling met de Apple Watch vibreren op het ritme van de hartslag. Handbediening met een meegeleverde app is ook mogelijk.

De speeltjes gebruiken de Apple Watch of een compatibel Android-horloge om de hartslag te meten. Namate partners opgewonden worden, neemt de hartslag en de intensiteit van de stimulatie van de seksspeeltjes ook toe. De OhMiBods kunnen ook op muziek reageren.

Via de app zijn handmatig verschillende stimuleringsritme te actieren.

De Bluemotion-lijn bestaat uit een vibrator, massageapparaat voor in ondergoed en een penisring. Eenmaal gekoppeld is het mogelijk om de speeltjes wereldwijd te bedienen. Zo kom je bijvoorbeeld binnen een lange afstandsrelatie makkelijk remote tot een hoogtepunt. De vibrator en penisring zijn in maart verkrijgbaar voor 95 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Connected vibrators van OhMiBod maken slim gebruik van Apple Watch
Sluiten