Connected vibrators van OhMiBod maken slim gebruik van Apple Watch

Door: Raymon Mens - 10 reacties

Tijdens de Consumer Electronics Show zijn deze week al veel producten aangekondigd. Tussen de smartwatches, home automation en andere gadgets vallen de connected seksĀ­speeltjes van OhMiBod op. Zeker nu ze een link met Apple hebben gemaakt.

De fabrikant kondigde een aantal nieuwe connected seksspeeltjes aan. De nieuwe Bluemotion-lijn laat zich op afstand bedienen en kan dankzij een koppeling met de Apple Watch vibreren op het ritme van de hartslag. Handbediening met een meegeleverde app is ook mogelijk.

De speeltjes gebruiken de Apple Watch of een compatibel Android-horloge om de hartslag te meten. Namate partners opgewonden worden, neemt de hartslag en de intensiteit van de stimulatie van de seksspeeltjes ook toe. De OhMiBods kunnen ook op muziek reageren.

ohmibod-03
Via de app zijn handmatig verschillende stimuleringsritmeĀ te actieren.

De Bluemotion-lijn bestaat uit een vibrator, massageapparaat voor in ondergoed en een penisring. Eenmaal gekoppeld is het mogelijk om de speeltjes wereldwijd te bedienen. Zo kom je bijvoorbeeld binnen een lange afstandsrelatie makkelijk remote tot een hoogtepunt. De vibrator en penisring zijn in maart verkrijgbaar voor 95 dollar.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Usain

  Waar blijft de review raymon?

 • Profielfoto
  Airswing

  Geweldig. Mooi kado voor mijn vrouw.

 • Profielfoto
  TheBigZ

  Misschien een idee om Jan David zo’n ring te geven en die automatisch te laten activeren als de OMT cache weer eens geflushed moet worden.;-)

 • Profielfoto
  optizien

  Dus je kan straks nog een “natte” broek krijgen met deze gadget icm met je IWatch……!!!

 • Profielfoto
  Targaryen

  Waar blijft de review raymon?

  :lol:

  Vreemd dat Apple zoiets toelaat. Als je een boek of een strip uploadt waar er expliciete beelden worden opgewekt, vraag ik me dan af hoe het met deze kunstpenissen enzoverder zit?

 • Profielfoto
  mollie319

  En is het te koppelen met Siri?
  Zeg maar, des te harder je kreunt, des te harder hij vibreert?:twisted:
  Of als je iets liefs zegt, zoals “Oh Siri, I Love U”. dat dat ding dan als een dolle tekeer gaat?

 • Profielfoto
  IcyDragon68

  Euh ongepast?:)

 • Profielfoto
  polansky

  Dikke kans dat als het met seks te maken heeft door Apple straks gewoon verboden wordt, precies zoals ook apps verboden worden.

  Apple is misschien wel het meets preutse en betuttelende bedrijf dat ik hierin ken. De ‘private’ mode in Safari is alleen ingebouwd omdat anders niemand Safari wil gebruiken.

 • Profielfoto
  Kamkam

  Ik zie nergens seks op de afbeeldingen..

 • Profielfoto
  Kamkam

  Dus ook geen reden voor Apple om bijv. de app te weigeren.