Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 14 januari 2015

Concept: De klassieke Mac anno 2015

In 1984 schreef Apple geschiedenis met de introductie van de Macintosh. Een van de eerste computers waarbij de hardware en het scherm in één behuizing zaten. De ontwerpers van Curved hebben de klassieke Macintosh opnieuw uitgevonden met de iMac en MacBook Air als inspiratie. Macintosh Neue:

Details uit het ontwerp van de Macintosh uit 1984 zijn doorgevoerd in de Macintosh Neue. Waar ooit het diskettestation zat is nu plaats voor een kaart­lezer. Het scherm is een touchscreen 11,6-inch. Net als de iMac heeft de Macintosh Neue ook een FaceTime camera, speakers en een microfoon.

Helaas is de Macintosh Neue slechts een concept. Zo’n apparaat zou niet misstaan in de OMT-studio. Zou jij ‘m op je bureau willen hebben?

Tipgevers: Joeri, Roy, Marijn

Reageer op artikel:
Concept: De klassieke Mac anno 2015
Sluiten