Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 20 januari 2015

Chrome voor iOS ondersteunt nu iPhone 6 en Handoff

Google heeft zijn Chrome-browser voor iOS een langverwachte update gegeven. Er is ondersteuning voor de grotere schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De algehele look van de browser is ook verfrist met Google’s eigen Material Design.

Ook is er ondersteuning voor Handoff zodat een browsersessie snel tussen iOS en OS X overgedragen kan worden. Dit werkt zowel met Safari als Chrome op OS X. De als standaard ingestelde browser krijgt de Handoff-sessie toegewezen.

Voor de Handoff-functionaliteit is geen Google-account nodig. Om favorieten en geschiedenis tussen Mac en iOS te synchroniseren moet op beide platforms met hetzelfde Google-account ingelogd worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Chrome voor iOS ondersteunt nu iPhone 6 en Handoff
Sluiten