Bouw Apple Campus 2 in 4K vastgelegd

3 reacties

Hoe staat het met Apple’s nieuwe spaceship campus die volgend jaar af moet zijn? YouTube-gebruiker ‘Myithz’ pakte zijn drone en GoPro-camera om de laatste vorderingen in 4K video vast te leggen. Het terrein transformeert langzaam van zandbak naar mothership.


Op een 4K televisie of Retina 5K iMac zie je alle details het best, maar ook zonder deze hoge resolutie laten de beelden zien dat Apple’s nieuwe hoofdkantoor nu echt vorm begint te krijgen. In 2016 moet de cirkelvormige campus plaats bieden aan meer dan 12.000 medewerkers.

Augustus 2014.
campus-jan2015
Januari 2015.
Het hoofdgebouw
Het beoogde eindresultaat.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Dick de Roos

  Best groot.
  Dus

 • Profielfoto
  steveb

  wat een mastodont

 • Profielfoto
  teijee

  Blijft toch altijd mooi om te zien bij dat soort bouwwerken dat je denkt man dat gaat nog lang duren, en dan opeens staat de fundering en dan gaat het keihard! Ben benieuwd!