Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 6 januari 2015
Leestijd: 1 minuut

‘Apple Watch vanaf maart te koop’

Betrouwbare bronnen hebben Mark Gurman van 9to5Mac ingefluisterd dat Apple bezig is met het afronden van de software voor de Apple Watch. Het bedrijf zou alles in gereed­heid aan het brengen zijn om de Apple Watch in maart van dit jaar uit te brengen.

Officieel kondigde Apple slechts aan dat de Apple Watch ‘begin 2015‘ te koop zou zijn. Alles wijst nu echter op maart. Zo zijn er tussen in februari trainings­programma’s voor Apple Store-medewerkers in de VS. Of de verkoop in de VS en Europa tegelijk zal starten is onduidelijk.

Gurman heeft bewezen vaak over juiste informatie van bronnen binnen Apple te beschikken. De geruchten over een lancering in maart sluiten aan bij eerdere berichten over een verkoopstart in de lente van 2015.

Of we de Apple Watch in maart ook in Europese Apple Stores aantreffen is niet duidelijk. Eerder was op de Duitse en de Franse Apple-site de tekst ‘Coming Early 2015’ te zien. Dat is echter veranderd naar ‘Available in 2015’.

De Apple Watch komt in drie uitvoeringen op de markt: Regular, Sport en de Edition van 18-karaats goud. Apple heeft bekend gemaakt dat de Watch verkrijgbaar is vanaf 350 dollar. Dat is waarschijnlijk het sportmodel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
‘Apple Watch vanaf maart te koop’
Sluiten