Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 januari 2015
Leestijd: 1 minuut

Apple Watch alvast ontdekken? Check deze online demo

In maart is het volgens de laatste berichten zo ver. Dan is de Apple Watch te koop en kan je er in de Apple Store eindeloos mee spelen. Tot die tijd kan je je eigen Apple Watch 3D-printen of voor $35 een Chinese knock-off kopen, maar echt interactief wordt het daarmee niet.

De Online Apple Watch Demo van ontwikkelaar Doodle Creatives is wel interactief en laat je alvast de interface van de Apple Watch ontdekken. De Muziek-app laat je een nummer van Coldplay afspelen en de Instagram-app laat ook wat foto’s op het horlogescherm zien.

De interface is gebaseerd op screenshots van de Apple-website en wat aannames. Op moment van schrijven is het druk op de demo-website, waardoor je een paar keer moet refreshen voordat het geheel in beeld komt.

De Apple Watch Demo is gemaakt ter promotie van nieuws-app Pipes, die ook en versie voor de Apple Watch krijgt. Goede marketing, leuk speeltje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Watch alvast ontdekken? Check deze online demo
Sluiten