Apple Watch alvast ontdekken? Check deze online demo

6 reacties

In maart is het volgens de laatste berichten zo ver. Dan is de Apple Watch te koop en kan je er in de Apple Store eindeloos mee spelen. Tot die tijd kan je je eigen Apple Watch 3D-printen of voor $35 een Chinese knock-off kopen, maar echt interactief wordt het daarmee niet.

De Online Apple Watch Demo van ontwikkelaar Doodle Creatives is wel interactief en laat je alvast de interface van de Apple Watch ontdekken. De Muziek-app laat je een nummer van Coldplay afspelen en de Instagram-app laat ook wat foto’s op het horlogescherm zien.
Apple Watch Demoscreens
De interface is gebaseerd op screenshots van de Apple-website en wat aannames. Op moment van schrijven is het druk op de demo-website, waardoor je een paar keer moet refreshen voordat het geheel in beeld komt.

De Apple Watch Demo is gemaakt ter promotie van nieuws-app Pipes, die ook en versie voor de Apple Watch krijgt. Goede marketing, leuk speeltje.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  stannie66

  Het is druk op de site:p

  maar ben er nu door!;-)

 • Profielfoto
  sunapple

  This Account Has Been Suspended

  Stuk?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Waarschijnlijk door zijn hoster geblokkeerd omdat de server ging roken of over zijn datalimiet heen. Probeer het later nog eens.

 • Profielfoto
  Laiven

  Haha die Chinese knockoff website! Helaas zie ik nergens een ‘bestel’ grap, lijkt me wel leuk om mensen mee voor de gek te houden voordat de echte Apple Watch uit komt:)

 • Profielfoto
  Laiven

  waar ik grap zei moest natuurlijk knop staan…

 • Profielfoto
  polansky

  Hele goede marketing inderdaad -> Sorry the App has crashed!

  Als dit maar geen voorbode is voor de Apple Watch…