Apple prijst bijna 40 productiviteitsapps af

16 reacties


In de App Store is een nieuwe ‘get productive‘ actie gestart. Er worden hoge kortingen gegeven op 40 productiviteitsapps. Het gaat om 19 apps voor iOS en 20 apps voor de Mac. Allemaal hooggewaardeerde en bekende apps. 

Afgeprijsde productiviteitsapps voor iOS

Deze vijf productiviteitsapps voor iOS zijn volgens OMT de moeite waard.

Afgeprijsde productiviteitsapps voor OS X

Ook een Mac-gebruikers is gedacht. Deze vijf zijn sowieso de moeite waard.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  Robin van Baalen

  Nice!

  Crap.. Paar dagen geleden Duet Display gekocht

  Still nice.

 • Profielfoto
  Emielgroendijk

  @robin van Baalen,

  misschien mogelijk om de 14 dagen retourneringsregeling te gebruiken?

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  haha ik heb ook duet display maar dan gratis zoals ik aan alle andere apps ook gratis aan kan komen zonder jailbreak of dergelijke:D

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  als je flink wat geld en moeite wilt besparen lijkt het slimmer om je geld te terug vragen voor die app en het op mijn manier proberen, zo weet je ook of de app goed functioneert op jouw toestel.Heb al eens eerder mee gemaakt dat ik een dure app had gekocht en vervolgens werkte hij niet op mijn iPhone dus weg geld… maar ik heb er goed van geleerd dus daarom werk ik op die manier !

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik wist niet dat Apple deze apps afprijsde:roll:

  Ik dacht altijd dat Apple alleen maar de actie gedacht en dat bepaalde developers die aan deze actie willen meedoen dan zelf mogen bepalen of ze hun apps met korting willen verkopen. Mij lijkt het heel erg sterk dat Apple nu de 40% korting aan de developers overmaakt.

  Goed, ik gebruik al sinds een tijdje Unibox als mail client en ben er tevreden over, enige minpuntje is dat de app best wel prijzig is voor het geen dat je krijgt. Updates komen nou ook niet dat je zegt maandelijks en de iOS versie zou eind vorig jaar komen maar op dit moment geen woord hierover.

 • Profielfoto
  Pappapaul

  Beste Dono,

  Leg ons maar eens uit hoe jij dat doet, tenzij je handeling niet legaal is en wij je gewoon een dief moeten noemen.

 • Profielfoto
  Daan van der Weele

  Waarom zou je apps gratis willen hebben? Heb je zelf een baan?

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  ja ik heb een baan, ik ben namelijk reparateur en doe de software bij ons bedrijf iPhone Reparatie Asten ! waarom ik gratis apps doe is omdat het sneller gaat dan dat ik ervoor moet betalen en ik ga mijn geld niet vergooien aan apps die ik maar even gebruik en als ik echt een app nodig heb en wil blijven gebruiken dan betaal ik deze wel.

 • Profielfoto
  Daan van der Weele

  En die reparaties voer jij ook gratis uit? Dat is nog eens handig.

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  nee, allicht niet. We voeren ze wel uit met goede service en een goede prijs en dat terwijl je een origineel product er op gemonteerd krijgt met ook nog eens 3 maanden garantie ! Dat is een van onze voordelen en de rede waarom de klant bij ons tevreden is

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  nog nooit meegemaakt dat een klant zijn geld terug vroeg.

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Ik heb de link naar het bedrijf even verwijderd, en als ik een tip mag geven, het is misschien wijs om zelf ook wat discreter te zijn, in het openbaar zeggen/suggereren dat je software pikt is niet echt reclame voor je werkgever……ik hoop althans dat hij er ook zo over denkt.
  Verder graag on topic.

 • Profielfoto
  oblomov

  @ DonovanThijssen als dit de attitude is van het bedrijf waar je werkt, zou ik een reparatie niet laten uitvoeren door iPhone Reparatie Asten.

 • Profielfoto
  DonovanThijssen

  hahaha jullie weten dat dit niks met het bedrijf te maken heeft, het ging alleen uit om gratis apps die ik in mijn vrije tijd gebruik alleen voor mezelf. natuurlijk ga ik geen illegale apps aan klanten voorstellen of verkopen of dergelijke. we werken legaal op alle fronten !

 • Profielfoto
  Link

  thnx. net even duet display geinstalleerd. das echt een super appje. zat al een tijdje te twijfelen om een extra beeldscherm aan te schaffen, met keyboard en trackpad. maar dat is nu niet meer nodig. duet display gaat als een tierelier, maar wel ff stroom eraan hangen merk ik.

 • Profielfoto
  Edwin

  Duet Display was toch niet zo handig als ik dacht al werkte de app probleemloos. Ik heb hier een refund voor aangevraagd en de app ook keurig verwijderd. Daar is het voor bedoeld. Uitstekende service waar ik geen misbruik van wil maken.