App Store opent spellenhoek voor kinderen

0 reacties

Apple heeft een nieuwe afdeling in de App Store geopend met daarin een selectie games gericht op kinderen. Het nieuwe hoekje is een aanvulling op de bestaande categorie ‘kinderen’ met daarin zowel apps als games. De nieuwe sectie bevat alleen games.

De games zijn onderverdeeld in de categorie├źn 5 jaar of jonger, 6 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 11 jaar. Er is ook een gratis e-book met daarin tips en uitleg over het gebruik van de iPad en games bij de opvoeding.

Er zijn zowel bekende als onbekende games te vinden. Zo zijn er een paar games die aansluiten bij Lego, Duplo en televisiehelden, maar ook spellen van kleine ontwikkelaars. Momenteel is de afdeling nog erg Amerikaans ingericht, maar al wel te zien in de Nederlandse App Store. Nederlandse games volgen waarschijnlijk snel.

Reacties

0 reacties