Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 januari 2015

AllCast streamt van iPhone naar alles

Met AirPlay stream je gemakkelijk muziek, foto’s en films naar een Apple TV of geluidssysteem. Maar wat als je niet alles van Apple in huis hebt maar toch kiekjes of een film wil streamen? Dan komt AllCast goed van pas, zelfs voor bezitters van een Apple TV.

Met de gratis AllCast-app stream je alles vanaf iPhone of iPad naar Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, XBOX, diverse Smart TV’s en andere apparaten die met DLNA werken. Als bron kan niet alleen media op een iOS-apparaat gebruikt worden, maar ook Dropbox of een NAS.

Dit maakt AllCast ook nuttig voor bezitters van een Apple TV. Selecteer een gepiratebayde geripte DVD uit Dropbox of andere opslaglocatie en deze streamt meteen zonder conversie. Of het nu een .mp4 of .mkv is.

De mogelijkheid om het scherm van een iOS-apparaat synchroon weer te geven (mirroring) mist. Dat komt omdat deze functionaliteit diep in iOS is geïntegreerd is en niet door externe apps gebruikt kan worden. Buiten dat maakt AllCast een Chromecast of andere media-streamer een stuk nuttiger voor iPhone-gebruikers.

  • AllCast is een gratis download in de App Store. Met een in-app aankoop van € 4,99 kunnen de advertenties in de app afgekocht worden.
Reageer op artikel:
AllCast streamt van iPhone naar alles
Sluiten