Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 18 december 2014

Vacature hint naar Apple Pay in Europa

Hoewel Apple Pay al een klein beetje in Nederland werkt, wordt de betaaldienst officieel alleen in de VS aangeboden. Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen, want Apple is bezig met het opzetten van een Apple Pay-team in Londen.

Apple heeft vandaag een vacature voor een stagiair binnen het Apple Pay-team in Londen gepubliceerd. Deze stagiair kan ervaring opdoen in een team dat verantwoordelijk wordt voor het onderhandelen met en contracteren van banken in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika.

In de vacature wordt verwezen naar Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Dat zijn ook de landen waar nieuwe iPhones het eerst te koop zijn, het lijkt er dan ook op dat Apple Pay eerst naar de ‘grote’ Europese landen zal komen en later in Nederland beschikbaar zal zijn.

Nederlandse banken lieten eerder al weten best bereid te zijn om met Apple in gesprek te gaan over het aanbieden van Apple Pay. Misschien krijgen ze binnenkort een belletje uit Londen om de onderhandelingen te openen.

Screenshot van de vacature die inmiddels offline is gehaald.
Reageer op artikel:
Vacature hint naar Apple Pay in Europa
Sluiten