Typen in kerstsfeer op je iPhone

Door: Maarten - 1 reactie

De Sint is weer onderweg naar Spanje en dat betekent dat de kerstmagie kan beginnen! Misschien heb je de kerstboom al staan en de lichtjes al in de voortuin hangen, toch duurt het nog ruim twee weken voordat het kerstdiner opgediend kan worden.

Om het kerstgevoel goed vast te houden en af te tellen naar de feestdagen, is er deze kerst-app van de ontwikkelaars achter het toetsenbord Minuum. Compleet met kerstmannen, gekraak van sneeuw en ondersteuning voor het Nederlands, vrolijkt deze app met (uiteindelijk) 25 toetsenborden de donkere dagen iets op. “Ho, ho, ho”

Na het downloaden van de app dien je bij Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden > Voeg toetsenbord toe… het toetsenbord met de naam “Christmas Keyboard – Christmas Key” te activeren. Nu kun je door middel van het globe-icoontje op het toetsenbord van toetsenbord wisselen. Elke dag tot aan kerst krijg je een nieuw design, te bewonderen in de app!

Elke dag een nieuw design!
Elke dag een nieuw design!

In de app zijn alle instellingen van het toetsenbord te vinden. Je kunt hier dagelijks het design aanpassen en een gezellig geluidje uitkiezen om de toetsenbordklik te vervangen. Zo kun je bij elk teken kerstbellen horen rinkelen, of klinkt er en vrolijke ‘Ho, Ho, Ho’ tijdens het tikken van een zin. De app is gratis te downloaden vanuit de App Store, vereist minimaal iOS 8 en is geoptimaliseerd voor iPhone 6 (Plus).

Zoals Kate Bush al zong: “December will be magic again”.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    SvS

    Mooi gedaan! Leuke design.
    Echter, na halve dag werd ik gek van de toetsenbord, originele toetsenbord functioneert toch altijd het beste. (dan heb ik t niet over design)