Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 2 december 2014
Leestijd: 1 minuut

‘Steve Wozniak krijgt eigen TV-programma’

Steve Wozniak, de man die samen met Steve Jobs Apple oprichtte, krijgt waarschijnlijk een eigen show op Discovery Channel. Het programma gaat volgens GizmodoThe Woz‘ heten. Wozniak zal het samen met Kari Byron, bekend van Mythbusters, gaan presenteren.

In het programma zullen Woz en Kari de toekomst van technologie verkennen. Er zal veel aandacht zijn voor futuristische gadgets en de kijker meenemen naar plaatsen waar science fiction snel werkelijkheid wordt. Steve Wozniak en Kari Byron twitter al volop over het toekomstige programma.


Hoewel nog niet zeker is of Discovery Channel getekend heeft, is het waarschijnlijks dat ‘The Woz‘ op dat net te zien zal zijn. De zender heeft veel programma’s over technologie en wetenschap. Bovendien is Kari Byron er bekend van haar rol in Mythbusters. Steve Wozniak is niet zo bekend als Steve Jobs, maar speelde een belangrijke rol bij Apple. Hij zat samen met Jobs in een garage om de eerste Apple-computer ooit te maken. Wozniak was de techneut, terwijl Jobs producten bedacht en aan de man bracht.

Steve Jobs en Steve Wozniak in vervlogen tijden.

De mede-oprichter van Apple haalt vaak het nieuws met zijn uitspraken. Zo vond hij Apple arrogant geworden, zou hij Android en iOS graag samenvoegen en heeft hij ook wel een idee over hervorming van het belastingsysteem. Dat wordt ongetwijfeld een interessant programma.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Steve Wozniak krijgt eigen TV-programma’
Sluiten